Jak nainstalovat aplikaci Slack

Aplikace SLACK Notifikace automaticky upozorňuje na alarmy a výpadky zařízení TWIG, čímž nahrazuje nepřetržité sledování přes naši webovou dispečerskou aplikaci. Okamžitě informuje o důležitých a nebezpečných situacích.

Aktivace aplikace Slack Notifikace

Krok 1: Vytvoření uživatelského účtu na PC

Poznámka: Postup založení uživatelského účtu může probíhat v angličtině, ale zprávy vám budou chodit česky. Jeden účet můžete používat jak pro PC, tak pro mobilní verzi aplikace.


Klikněte na následující aktivační odkaz a vytvořte si uživatelský účet. Tím se automaticky přidáte do naší skupiny SAFE+ Aplikace pro získání notifikací.


  1. Aktivační odkaz: Otevřete webovou stránku, vyberte možnost Continue with email a vyplňte své jméno a emailovou adresu (viz obrázek).
Registrace účtu - krok 1
Registrace účtu pomocí e-mailu
  1. Jednorázové heslo: Na uvedený email vám přijde jednorázové heslo. Toto heslo přepište na web do uvedeného pole (viz obrázek).
Registrace účtu - krok 2
Potvrzení kódu jednorázového hesla
  1. Úspěšné přihlášení: Po úspěšném přepsání jednorázového hesla se můžete přihlásit do prázdné aplikace Slack na PC nebo mobilu. Zatím neuvidíte žádné notifikace.
Registrace účtu - krok 3
Úspěšná registrace účtu a přihlášení

Krok 2: Informujte nás

Jakmile máte aplikaci Slack nainstalovanou a vytvořený uživatelský účet, informujte nás prosím na e-mailové adrese care@safeplus.cz. Přidáme vás do notifikační skupiny pro provozní události, a budete tak moci plně využívat výhod aplikace SLACK Notifikace.

Krok 3: Stažení aplikace

Aplikaci SLACK Notifikace lze používat na chytrém mobilu nebo jako nativní aplikaci pro PC. Dispečeři a koordinátoři záchranných akcí pro osamocené pracovníky si mohou vybrat preferovanou platformu dle svých potřeb a pohodlí. Volba je zcela na vás.

Aplikaci můžete stahovat a provozovat v libovolného počtu zařízení.

I. Aplikace pro dispečerské PC

Aplikaci pro PC stáhnete tomto odkazu: https://slack.com/downloads

II. Aplikace pro chytrý mobil

Mobilní aplikaci pro telefony Android vyhledáte na odkazu pro Google Play.

Mobilní aplikaci pro telefony iPhone vyhledáte na odkazu pro App Store.


Přehledné notifikace v mobilu

Pod Vaší pracovní skupinou (v tomto příkladě safeplus) uvidíte přehled všech aktualních notifikací, které pocházejí z dispečerské webové aplikace.

Vaše pracovní skupinka

Notifikace při výpadku spojení

Informujeme vás o výpadku GSM / WiFi spojení, což znamená, že se nelze 100% spolehnout na dohled nad osamoceným pracovníkem, jak to ukládá zákon. Toto může být způsobeno vypnutím, výpadkem signálu nebo poruchou aktuálně odpojeného zařízení TWIG.

Ukázka hlášení z aplikace, pokud je zařízení Twig mimo signál

Notifikace při alarmu

Notifikujeme o spuštění alarmu u osamoceného pracovníka z důvodu manuálního SOS alarmu nebo automatického alarmu pádu/nepohybu.

Ukázka hlášení z aplikace, pokud zařízení Twig spouští alarm v reakci na pád / nepohyb pracovníka

Další nastavení notifikací

Hlášení z aplikaceSLACK Notifikace je možno ztlumit či snížit jeho frekvenci (viz obrázek).